DNR Bluesclub | Kees Dusink Blues Band

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een “must” voor de echte bluesliefhebber.

Za 1 feb | 20.30 uur GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6 | Ooievaarspas 50%

Een unieke band waarin emotie, vriendschap en muzikaliteit de boventoon voeren

De Kees Dusink Blues Band is geformeerd rond “Dutch Blues Award” winnaar KeesDusink. Kees trekt met zijn unieke gitaarspel al decennia lang de aandacht in binnen- en buitenland. Als gitarist/componist in onder andere de “Twelve Bar Blues Band” en zijn eigen “Blues Forever Project” heeft hij tevens zijn naam in de Nederlandse bluesscene gevestigd.

De Kees Dusink Blues Band is met name geïnspireerd door de Britse en de Chicago bluesgitaristen uit de jaren zestig en zeventig. Denk hierbij aan Peter Green, Eric Clapton, Albert Collins, Otis Rush en Buddy Guy.

Sinds kort kan de band met trots melden dat Jennifer Bomert aka Jenn B de nieuwe zangeres is van de band. Jennifer kent het klappen van de zweep en was al vele jaren te zien op de diverse festivals met jennBBlues. Mensen die haar al eerder hebben gezien zullen het volmondig beamen: Deze dame zorgt voor spektakel met haar waanzinnige strot en heeft de blues.

De ritmesectie bestaat uit twee ervaren rotten in het vak. Drummer Frans Ogiér speelde al met Kees in het gelauwerde “Blues Forever Project” waarmee Dusink & co in 2015 een puike instrumentale cd (Forever Blue) afleverde. Bassist Patrick “sideburn” Obrist speelde jarenlang met Kees in de eerder genoemde “Twelve Bar Blues Band”.
Slaggitarist Bas Mali kennen we ook al uit het “Blues Forever Project”.


Uiteindelijk heeft Kees een unieke band samengesteld waarin emotie, vriendschap en muzikaliteit de boventoon voeren. Een “must” voor de echte bluesliefhebber.

Kees Dusink Blues Band - The Ultimate Chicago & British Blues Sound
Kees Dusink (Lead & Slide guitar)
Jenn B (vocals)
Patrick "Sideburn" Obrist (Bass Guitar)
Bas Mali (Rhythm Guitar)
Frans Ogier (Drums)