Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Klassiek in 't Ketelhuis | 3VIOLAS

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Concertserie

Zo 16 feb | 11.00 uur KETELHUIS | Online €25 | Kassa €27 | Ooievaarspas 50% | Incl. brunch en drankje naar keuze

Zondagochtendconcert met gezellige brunch na afloop

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van Het Ketelhuis in Theater De Nieuwe Regentes hun kunsten verklanken. Na het concert kan het publiek met de musici genieten van een gezellige en gezonde brunch in de Tearoom van het theater, verzorgd door Phuong & Sophie.

Programma 16 februari
In de bijzondere bezetting van drie altviolen laten de 3VIOLAS de veelzijdigheid van het instrument horen. Met eigen arrangementen en improvisaties overschrijden zij moeiteloos de grenzen tussen klassiek en hedendaags. Een verrassend programma voor jong en oud!

Musici
Floris Faber - altviool
Geerten Feller - altviool
Hessel Moeselaar - altviool

Over 3VIOLAS
3VIOLAS staat voor de drie altviolisten Floris Faber, Geerten Feller en Hessel Moeselaar. De basis van hun samenwerking is gelegd op het Conservatorium van Amsterdam. De groep is ontstaan uit een motivatie om ook andere soorten genres te kunnen spelen. Door het leggen van dwarsverbanden in de muziek zijn ze constant aan het ontdekken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Hun roots liggen binnen de klassieke muziek, maar daarnaast verrassen ze menigeen met hun originele en eigentijdse arrangementen van uiteenlopende muziekgenres. De afwisseling van klassiek en andere genres is kenmerkend voor 3VIOLAS. Doordat ze ook veel improviseren, is elk optreden voorzien van unieke momenten. Sinds mei 2019 zijn de 3VIOLAS Artist in Residence in het VondelCS in Amsterdam.