Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Kern Koppen | GEANNULEERD

STOMP

Vr 20 mrt | 20.15 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50% | We Are Public gratis

Poëtische mix van spoken word, rap en bewegingstheater

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Mocht u kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

De gebroeders Kern Koppen hebben voor het eerst een eigen theatershow: STOMP. Wat is dat dan? Turbotaal en levensraps. Hoorspel uit een knoppendoos. Humor om te lachen. Guus van der Steen vertelt verhalen die vloeien, rijmen, en teruggrijpen naar sleutelmomenten in zijn bestaan. Was jij vroeger ook zo zo'n ukkie met reuzeplannen? Werd jouw kop ook begraven onder het hoofdkussen van je broer? Is jouw hart ook versnipperd in de keukenmachine van je eerste liefje? Het zijn van die dingen die iedereen kan herkennen.
De voorstelling gaat over klein blijven en groot worden, over ontwikkelen en afstompen. Op het toneel wordt gehinkeld langs de grenzen van het absurdisme en jij vraagt je af: 'Is dit echt allemaal waargebeurd?'

De Theaterkrant over Stomp: ****"Het is de eerste theatervoorstelling van het duo Kern Koppen, maar hopelijk niet de laatste. Stomp is een bijzondere poëtische mix van spoken word, rap en bewegingstheater, waar regelmatig een komische ingeving tussen zit." Lees hier de volledige recensie

Kern Koppen
Onder de naam Kern Koppen staan de gebroeders van der Steen al jaren op de planken van internationale festivals, muziekclubs en theaterzalen. Hun motto is: ‘Alles voor de Kunst’. Creatieve experimenten en sterke popliedjes. Tekstuele kwaliteit en eerlijkheid spelen een prominente rol in de weloverwogen teksten. De meest extravagante videoclips worden intern geproduceerd en maken Kern Koppen als audiovisuele ervaring compleet.