Boekids

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Literair jeugdfestival

Zo 14 jun | 12.00 uur GEBOUW | Ticketverkoop via organisatie

WONDERLAND, KIKKER, ELVY'S WERELD, OVER EEN KLEINE MOL..., ROXEANNE HAZES

Dit jaar staat er een wel heel speciale artiest op het programma van Boekids: de 27-jarige artieste Roxeanne Hazes maakt haar opwachting op zondag 14 juni 2020 in Theater de Nieuwe Regentes. 

Naast het optreden van Roxeanne, biedt Boekids uiteraard weer verschillende leuke en spannende voorstellingen. Zo wil een kleine mol in de theaterbewerking van het bekende kinderboek Over een kleine mol weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Kikker zingt en leest voor, naar de hoofdpersonage Kikker in de boekenserie van Max Velthuijs, is een intieme familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar door Theater Terra. Ook is er weer volop ruimte om te fantaseren, ontdekken, spelen en knutselen. Voor de wat oudere meiden staat de populaire meidenreeks Elvy’s Wereld centraal.

Boekids wil zoveel mogelijk kinderen en ouders met diverse achtergronden in contact brengen met (jeugd)literatuur, hen laten beleven hoe leuk en waardevol lezen is en hen stimuleren om actief met taal bezig te zijn. We zetten ons in voor cultuurparticipatie, creatieve ontwikkeling en een publiek dat representatief is voor de bevolking. Met al onze activiteiten willen we plezier voor lezen en bewustwording stimuleren.

Het festival vergroot het plezier in lezen, boeken, verhalen en alles wat met taal te maken heeft. We nemen onze doelgroep bloedserieus. We duiken in de belevingswereld van kinderen en jongeren en vertalen dat naar een interessant aanbod met aansprekende thema’s voor Boekids en voor de educatieprojecten Boekids University en RYBO. Met steeds een combinatie van fictie en non-fictie, jong en nieuw talent, bekende en onbekende auteurs. We zijn altijd op zoek naar innovatie, bezoeken (buitenlandse) festivals en beurzen, voeden ons met input van jongeren en uitgevers en zitten bovenop de ontwikkelingen.

 

Ga voor meer informatie en tickets naar www.boekids.nl