Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ketelsessies

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Met Hue Blanes

Vr 4 okt | 20:30 uur KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12 | Ooievaarspas 50%

Bijzonder en muzikaal verfijnd werk.

Laat je meevoeren door de maandelijkse intieme concerten in het Ketelhuis. Terwijl je dicht op de muzikanten zit en je de vingers over snaren ziet gaan, hoor je subtiele klankkleuren en word je meegesleept door poëtische teksten.

Talentvolle, opkomende en gevestigde muzikanten spelen crossover jazz, wereldmuziek, pop, crossover, klassiek en alles daartussenin. Elke maand weer iets anders. Laat je verrassen!

Op 4 oktober is de ketelsessie met Hue Blanes

Over Hue Blanes
In 2017 bracht geniaal singer-songwriter, Hue Blanes, zijn single Fernando en zijn tweede albuw Holiday uit, een donker prachtige liedcyclus vol moderne poëzie. Het album is een zeldzaam en muzikaal verfijnd werk dat zijn tijd vooruit is, maar toch eenvoudig - alleen Hue, zittend aan zijn piano en zijn gestripte melancholie zingt.

Holiday is een verbluffende, sombere komische liedcyclus met Hue's virtuoze zang en piano, een verhaal van eenzaamheid, wanhoop en de moeilijke zoektocht naar betekenis onder het alledaagse verveling van mens zijn, verteld in de kenmerkende wrang bewegende stijl van Hue. Met dit werk neemt Hue zijn plaats in als de troubadour van de troubled, de zanger van eenzaamheid.

Hue heeft een groot aantal fans van heinde en verre, met medewerker en artiest Bernard Caleo die zegt: “In deze liedcyclus dompelt Hue Blanes je onder in een wereld van onrustige dromers, vervreemde liefhebbers en ex-voetbalsterren. De melodieën doen pijn met een zoete eenzaamheid en de zoektocht naar een andere, draaglijkere wereld. "Deborah Conway is ook een voorstander en zegt:" Hue Blanes heeft een transcendente stem, perfecte timing en een engelachtige toets op de piano, hij is een ster. "

1st set: Holiday

2nd set: Blow The Man Down

https://www.youtube.com/watch?v=FzTTZlcf2UQ