Huurders/lessen

Lara Holistische Massage

Een massagesessie bij Lara Holistische massage brengt je aandacht weer naar je lichaam en in het hier en nu. Creëer een moment van rust om te ervaren wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Meer informatie vind je hier

 

Lady Styling Salsa | Matices

Docent Mati geeft op enthousiaste en energieke wijze Lady Styling Salsa lessen.

Vanaf dinsdag 4 april 2017 gaan om 20:00u de lessen lady styling salsa door Matices van start in de Studio van Theater De Nieuwe Regentes. Lady Styling is het toevoegen van 'Styling' door de dame aan haar dans. Aan de hand van danschoreografieën wordt er aandacht besteed aan o.a. danspassen, arm-, hand- en heupbewegingen en lichaamshouding. De lessen zullen worden gegeven door Mati, zij gebruikt haar grote danservaring samen met haar kennis van vele Latijn Amerikaanse ritmes. De kenmerken van lady styling salsa; vrouwelijke, sensuele en elegante bewegingen, sluiten goed aan bij Mati’s eigen dansstijl. Mati staat bekend om haar enthousiaste en energieke manier van lesgeven.

Vóór de zomervakantie zijn er 2 lesblokken van 6 lessen en na de zomervakantie worden de lessen hervat met nieuwe lesblokken. De inhoud van elke lesblok is anders.

Dinsdag 5 september 2017 om 20:00 uur start er weer een nieuw lesblok.
Meer informatie, inschrijven en contact via matices.nl en info@matices.nl

 

Flamencolessen door Karin Eij 

De veelzijdigheid van flamenco komt ruimschoots aan bod in de lessen van Karin. Je wordt aangespoord door ritme, zang en muziek. Je leert: ritmisch en krachtig voetenwerk, elegante armbewegingen, gebruik van dynamiek en ontspanning. Naar aanleiding van het geleerde komt ook inhoud en achtergrond van de flamencokunst aan bod. In alle lessen van Karin is er, naast het leren van een choreografie, veel aandacht voor techniek, muzikaliteit van het voetenwerk en beheersing van het compás.

De lessen worden live met gitaar begeleid door Johan Frauenfelder.

Op dinsdagen vanaf 18 september 2017: 34 lessen verdeeld over 2 blokken van 17 lessen

• 18:30–19:30 Beginners vervolg (> 1jr )Techniek en choreografie A
• 19:30–20:45 Middengroep (> 3 jr ) Techniek en Alegrias B
• 20:45–22:00 Gevorderden (> 5 jr ) Techniek en Tientos B

Website: www.karineijflamenco.nl
Informatie, inschrijving en contact:  info@karineijflamenco.nl 

 

Good old Times 2017 / 2018
Voor iedere 55-plusser die liever danst dan stil zit!

Doe mee met de populaire danslessen Good [old] Times! Iedereen van 55-jaar en ouder is van harte welkom. De lessen worden gegeven in de Cultuurankers De Nieuwe Regentes, Theater Dakota en het Diamanttheater in Den Haag. Je kunt het hele jaar door instromen.
Deze moderne danslessen worden gegeven door professionele dansdocenten van Holland Dance Festival. We bieden zowel basislessen als gevorderdenlessen aan, zo is er altijd een niveau dat goed bij jou past. De lessen staan daarbij vooral in het teken van samen dansen met plezier als grootste drive.

Data cursusreeksen
Basiscursus: iedere donderdag 10.30 -12.00 uur
Cursusreeks 1: 24 augustus t/m 12 oktober
Cursusreeks 2: 26 oktober t/m 14 december
Cursusreeks 3: 11 januari t/m 22 maart
Cursusreeks 4: 5 april t/m 21 juni
 
Gevorderdencursus: iedere donderdag 12.00 – 13.30 uur

Cursusreeks 1: 24 augustus t/m 12 oktober
Cursusreeks 2: 26 oktober t/m 14 december
Cursusreeks 3: 11 januari t/m 22 maart
Cursusreeks 4: 5 april t/m 21 juni

Locatie: Weimarstraat 63, Den Haag
Tijd: 10.30 – 12.00 uur (basiscursus) en 12.00 – 13.30 uur (gevorderdencursus)
Aanmelden via: http://www.holland-dance.com/workshop/good-old-times-cursus-najaar-2017/

Prijzen
De kosten voor zowel de basis- als de gevorderdencursus in het najaar (cursusreeks 1 en 2) bedragen per cursusreeks van acht lessen:
Regulier: € 64,-
Ooievaarspas: € 32,-
De kosten voor zowel de basis- als de gevorderdencursus in voorjaar 2018 (cursusreeks 3 en 4) bedragen per reeks van 10 lessen:
Regulier: € 80,-
Ooievaarspas: € 40,-
Wanneer u zich inschrijft voor de eerste en tweede cursusreeks van het seizoen krijgt u één les gratis. Wanneer u zich direct inschrijft voor alle vier de cursusreeksen van het seizoen krijgt u twee lessen gratis.

De Good [old] Times cursussen zijn een initiatief van Grey Vibes (LINK: www.greyvibes.nl) en Holland Dance (LINK: www.holland-dance.com).  
Meer informatie en inschrijvingen: http://holland-dance.com/voorstelling/511/good-old-times