Boekids Festival 10 juni | Het literatuurfestival voor kinderen en (jong)volwassenen

Met 9 juni Boekids UP

Zondag 9 juni | 19:00 - 22:00 uur
Boekids UP is de volwassen versie van Boekids festival voor iedereen die jong van geest is. Waar YA-, volwassenen- en wereldliteratuur met elkaar verbonden worden middels workshops, film, literatuur en muziek. De drie YA-schrijvers Renée Watson (VS), Katherine Rundell (GB) en Abdelkader Benali (NL) gaan in gesprek (Engelstalig) over gelijkheid en diversiteit in Young Adult- en kinderboeken. 
Frits Spits verzorgt met Janne Schra en Huub van der Lubbe een programma rondom muziek en taal en Jan Terlouw jr. & The Nightclub zorgt voor een muzikale film noir: smooth, dark, sweaty & swinging. 

Maandag 10 juni | vanaf 12:00 uur
Boekids is hét festival dat kinderen en (jong)volwassenen in contact brengt met literatuur met een interactief programma vol verhalen, muziek, films, workshops, multimedia en beeldende kunst. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun begeleiders. Geniet van Vier verhalen en een dag, muziekheater voor de hele familie met liedjes van Spinvis en choreografie van Introdans. Annet Schaap leest voor uit haar prachtige bekroonde boek Lampje in een muzikale vertelvoorstelling over de dappere dochter van de vuurtorenwachter. Laat je mooiste boek signeren op de festivalmarkt en geniet met de kleinsten van de avonturen van Fred het hert.

Kijk voor meer informatie over Boekids en het volledige programma op de website van het festival!