Corona-proof theater

Vanaf 28 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt, dit betekent dat we tot in ieder geval 18 december tussen 17.00 en 05.00 uur onze deuren moeten sluiten. Er zullen in december bij ons daarom geen avondvoorstellingen plaatsvinden. We zoeken op dit moment hard naar alternatieven, dus ben je in het bezit van een ticket in deze periode, dan hoor je zo snel mogelijk van ons wat er gaat gebeuren!

Naast het verprlichte coronatoegangsbewijs voor alle voorstellingen, activiteiten en cultuurbeoefening is het ook weer verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je je door het theater beweegt. We gaan daarnaast ook weer terug naar de 1,5 meter afstand. 

Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om bezoekers te helpen binnen de gestelde maatregelen. We doen het samen. Wees dus lief voor elkaar! 

Hoe werkt een coronatoegangsbewijs 

  • Bezoekers (vanaf 13 jaar) mogen alleen binnen op vertoon van een QR-code in de CoronaCheck-app, of een uitgeprinte QR-code, gemaakt via de website www.coronacheck.nl. Dit wordt bij de deur gecontroleerd. 
  • Uit deze code blijkt dat je gevaccineerd bent, een negatieve uitslag van een recente sneltest hebt (niet ouder dan 24 uur) of bewijs dat je recent bent hersteld van Corona. 
  • Informatie over de app en een instructiefilmpje over hoe het werkt is te vinden op coronacheck.nl
  • Heb je geen beschikking over een computer of mobiele telefoon, neem dan een papieren vaccinatiebewijs mee (gestempeld vaccinatieboekje of het vaccinatieformulier van de GGD met twee stempels). 
  • Let op: bezoekers worden bij controle ook om hun identiteitsbewijs gevraagd.
  • Kom op tijd! Het kan drukker zijn dan je gewend bent. 

Testen
De dichtsbijzijnde testlocatie is aan de Laan van Meerdervoort 356A

Reserveren verplicht
Voor alle voorstellingen geldt een verplichte reservering. Kaarten voor een voorstelling kun je bestellen via onze website. Ooievaarspashouders kunnen ook aan de kassa bestellen of reserveren.

Kassa
Onze kassa is dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 14:00 uur voor (telefonische) vragen of voor het kopen van een kaartje voor Ooievaarspashouders.

Annuleren van uw toegangskaarten
Als je een ticket bij ons koopt geef je daarmee automatisch aan dat je geen (corona-gerelateerde) gezondheidsklachten hebt. Mocht je toch klachten ontwikkelen dan kunnen we tickets helaas niet restitueren. Wel kan je je kaartje kosteloos doorgeven of doorverkopen aan iemand anders.