Corona-proof theater

Vanaf 25 september Coronatoegangspas verplicht 

Let op: voor sommige voorstellingen geldt het coronatoegangsbewijs al vóór 25 september. Dit staat duidelijk aangegeven in de agenda. Heb je al eerder een ticket gekocht? Dan ontvang je hierover van ons een mail!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Veilig naar het theater
Vanaf 25 september is voor alle voorstellingen en activiteiten een coronatoegangsbewijs verplicht. De 1,5 meter afstand vervalt en we mogen de zalen weer 100% gebruiken. Ook een mondkapje is niet meer verplicht. Het staat iedereen natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens het theaterbezoek. Daar waar mogelijk, vragen wij om alsnog gepaste afstand te bewaren.

Het coronatoegangsbewijs geldt niet voor cultuurbeoefening: voor repetities, workshops en lessen is deze niet nodig. Daar vallen bijvoorbeeld Ukkieconcert en Peuterdans onder. Hieronder volgt een overzicht van de maatregelen. Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om bezoekers te helpen binnen de gestelde maatregelen. We doen het samen. Wees dus lief voor elkaar! 

Hoe werkt een coronatoegangsbewijs 

  • Bezoekers (12+) mogen alleen binnen op vertoon van een QR-code in de CoronaCheck-app, of een uitgeprinte QR-code, gemaakt via de website www.coronacheck.nl. Dit wordt bij de deur gecontroleerd. 
  • Uit deze code blijkt dat je gevaccineerd bent, een negatieve uitslag van een recente sneltest hebt (niet ouder dan 24 uur) of bewijs dat je recent bent hersteld van Corona. 
  • Informatie over de app en een instructiefilmpje over hoe het werkt is te vinden op coronacheck.nl
  • Heb je geen beschikking over een computer of mobiele telefoon, neem dan een papieren testuitslag of vaccinatiebewijs mee (gestempeld vaccinatieboekje of het vaccinatieformulier van de GGD met twee stempels). 
  • Let op: bezoekers worden bij controle ook om hun identiteitsbewijs gevraagd.
  • Kom op tijd! Het kan drukker zijn dan je gewend bent. 

Reserveren verplicht
Voor alle voorstellingen geldt een verplichte reservering. Kaarten voor een voorstelling kun je bestellen via onze website. Ooievaarspashouders kunnen ook aan de kassa bestellen of reserveren.

Kassa
Onze kassa is dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 14:00 uur voor (telefonische) vragen of voor het kopen van een kaartje voor Ooievaarspashouders.

Annuleren van uw toegangskaarten
Als je een ticket bij ons koopt geef je daarmee automatisch aan dat je geen (corona-gerelateerde) gezondheidsklachten hebt. Mocht je toch klachten ontwikkelen dan kunnen we tickets helaas niet restitueren. Wel kan je je kaartje kosteloos doorgeven of doorverkopen aan iemand anders.