Corona-proof theater vanaf 18 februari 2022

Vanaf vrijdag 18 februari gelden de nieuwe regels voor theaterbezoek. Er zijn wel een aantal voorwaarden gesteld om open te mogen. Zo moeten we uiterlijk om 01:00 uur gesloten zijn voor publiek. Het coronatoegansbewijs, houden van 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is vanaf vrijdag 18 februari niet meer verplicht. Met de voorwaarden waar wij als theater moeten voldoen is het bij ons weer mogelijk om te werken met een maximale capaciteit. Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om bezoekers te helpen binnen de gestelde maatregelen. We doen het samen. Wees dus lief voor elkaar!

Kassa
Kaartjes voor voorstellingen en activiteiten zijn via onze website te koop. Onze kassa is dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 14:00 uur voor (telefonische) vragen of voor het kopen van een kaartje voor Ooievaarspashouders.

Horeca
De regels voor bezoek aan ons theater gelden ook voor onze horeca. Er is met ingang van vrijdag 18 februari weer genoeg plek om vooraf en achteraf gebruik te maken van onze horeca. Vanaf dan is het daarom niet meer toegestaan om eten en drinken mee te nemen in onze (theater)zalen. 

Annuleren van uw toegangskaarten
Als je een ticket bij ons koopt geef je daarmee automatisch aan dat je geen (corona-gerelateerde) gezondheidsklachten hebt. Mocht je toch klachten ontwikkelen dan kunnen we tickets helaas niet restitueren. Wel kan je je kaartje kosteloos doorgeven of doorverkopen aan iemand anders.