Kaartverkoop

Op onze website kunt u kaarten kopen voor verschillende voorstellingen bij Theater De Nieuwe Regentes. Per voorstelling wordt aangegeven wat de beste manier is om kaarten te kopen. In de meeste gevallen kunt u  kaarten direct online kopen of op de avond zelf aan de kassa. Wij geven geen geld terug voor gekochte kaarten.

Openingstijden kassa

Woensdag van 09.00 tot 11.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur
De kassa is bij een voorstelling een uur van tevoren geopend.

Ongeplaceerd 

De zalen van Theater De Nieuwe Regentes zijn ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. U kunt voorafgaand aan het concert zelf je plaats uitkiezen.

Mindervaliden

Voor mindervaliden is er in ons theater een lift aanwezig en alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel. Een rolstoel past in de lift, een scootermobiel helaas niet. We hebben wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen mocht dit nodig zijn. De Kleine Zaal heeft een redelijk steile helling. Er zijn maximaal 4 rolstoelplekken dus wanneer u een mail stuurt naar mail@denieuweregentes.nl, kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Ooievaarspas

Voor houders van een Ooievaarspas geldt bij veel concerten, films en andere voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Wij moeten hiervoor uw pas scannen bij de kassa. Daarom is het niet mogelijk om online kaarten met Ooievaarspaskorting te kopen. U kunt kaarten reserveren via 070 2119988 (zie openingstijden kassa) of via kassa@denieuweregentes.nl. Meer informatie over de Ooievaarspas

Online kaartverkoop goedkoper 

Online kaarten kopen is goedkoper dan bij de kassa. Koop tickets online en krijgt 1 euro korting op voorstellingen onder de €10,-  en 2 euro bij voorstellingen boven de €10,-.
U kunt tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de voorstelling online tickets kopen. De ticket kunnen wij scannen via een smartphone of een print. Ook kunnen de tickets afehaald worden bij de kassa. 

Hoe werkt het?

Ga via de website-agenda naar de voorstelling van uw keuze. U kunt de kaartjes kopen via de bestelknop "Tickets". Betalen kan met iDeal en u ontvangt een e-ticket in uw mailbox.

Account aanmaken

De eerste keer dat u online koopt via de website moet u een account aanmaken. Dit is eenmalig, daarna kunt u altijd inloggen met  e-mailadres en wachtwoord.

Kaarten kopen aan de kassa

Tickets kunt u natuurlijk ook aan de kassa kopen, in dat geval vervalt het voordeel dat u ontvangt op een online ticket.