Kaartverkoop

Op onze website kunt u kaarten kopen voor verschillende voorstellingen bij Theater De Nieuwe Regentes. In de meeste gevallen kunt u kaarten direct online kopen of op de avond zelf aan de kassa. Wij geven geen geld terug voor gekochte kaarten.

Openingstijden kassa

Woensdag en vrijdag 10:00 - 13:00
Donderdag 19:30-21:00

Ongeplaceerd 

De zalen van Theater De Nieuwe Regentes zijn ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. U kunt voorafgaand aan het concert zelf een plaats uitkiezen.

Mindervaliden

Voor mindervaliden is er in ons theater een lift aanwezig en alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel. Een rolstoel past in de lift, een scootmobiel helaas niet. We hebben wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen mocht dit nodig zijn. De Kleine Zaal heeft een redelijk steile helling. Er zijn maximaal 4 rolstoelplekken dus wanneer u een mail stuurt naar mail@denieuweregentes.nl, kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Ooievaarspas

Voor houders van een Ooievaarspas geldt bij veel concerten, films en andere voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Wij moeten hiervoor uw pas scannen bij de kassa. Daarom is het niet mogelijk om online kaarten met Ooievaarspaskorting te kopen. U kunt kaarten kopen aan onze kassa (zie openingstijden kassa). Meer informatie over de Ooievaarspas

Hoe werkt de online kaartverkoop?

Ga via de website-agenda naar de voorstelling van uw keuze. U kunt de kaartjes kopen via de bestelknop "Tickets". Betalen kan met iDeal en u ontvangt een e-ticket in uw mailbox.

Account aanmaken

De eerste keer dat u online koopt via de website moet u een account aanmaken. Dit is eenmalig, daarna kunt u altijd inloggen met e-mailadres en wachtwoord.