Technische Rider

De oppervlakte van de totale vloer is 16 meter breed bij 12 meter diep met een opening van 10,5 meter breed bij 6 meter hoog aan bovenzijde en zijkanten afgestopt met zwart velours poten en friezen in een vast plan van 4. Aan de achterzijde hangt een fond van zwart velours met Griekse opening met daarachter een wit horizondoek. Tevens hangt er een voordoek van blauwe stof. Alle doeken zijn uiteraard geïmpregneerd. Op de speelvloer ligt een harleqino balletvloer in het zwart.

Op diverse plaatsen wordt toegang geboden tot het inprikken op het asl intercomsysteem. De tribune telt 350 (met de FOH in de zaal) of 370 (FOH in de regiecabine) zitplaatsen op een motorisch inschuifbare tribune (verwerkingstijd inschuiven +/- 4 uur).

Tussen de poten hangt elke keer een Prolyte 40V truss van +/- 12 meter breed. Aan de achterzijde hangt een losse horizonbatterijtruss voorzien van ETC Seledor Vivid armaturen voor het aanlichten van de horizon. Aan de voorzijde hangt ter hoogte van het voordoek een truss ten behoeve van het middencluster en 2 toppen voor links en rechts. Daarvoor, +/- 4 meter voor voordoeklijn, hangt een FOH truss ten behoeve van frontlicht.

In de zijbruggen (armatuurhoogte 4,7 meter) hangen per kant 4 x ETC Seledor Palleta en 4x Niethammer HPS130 650w

Het licht wordt aangestuurd met een Compulite Vector Violet via 3 DMX-universes (dimmers, LED armaturen, zaallicht). De Grote Zaal heeft toegang tot 100 2,2 Kw dimmers en 16 5 Kw dimmers welke via Harting zijn gesplitst over de diverse trussen en bruggen.

Het geluidssysteem bestaat uit 2 D&B Q7 Toppen voor links; 2 D&B Q7 Toppen voor rechts daarnaast staan op links en rechts ook nog 2 q-subkasten als centercluster hangt er Masterblaster SP met een LEM EQ ervoor. De D&B speakers worden aangestuurd door D6 versterkers. Tevens zijn er ook 2 stereo p1200 versterkers beschikbaar voor de aansturing van de 4 D&B max 15” monitors. Als mengtafel staat er een LS9-16 van Yamaha er loopt over de rechterzijde van de zaal een Socapex Multi van 24 welke op toneel rechts dubbel is uitgevoerd.

Riders Grote ZaalDiepe, Kleine Zaal en Ketelhuis, Dimmertekening Balkons, Dimmertekening Kap