Huurders/lessen

Lara Holistische Massage

Een massagesessie bij Lara Holistische massage brengt je aandacht weer naar je lichaam en in het hier en nu. Creëer een moment van rust om te ervaren wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Meer informatie vind je hier

 

Lady Styling Salsa | Matices

Docent Mati geeft op enthousiaste en energieke wijze Lady Styling Salsa lessen.

Vanaf dinsdag 4 april 2017 gaan om 20:00u de lessen lady styling salsa door Matices van start in de Studio van Theater De Nieuwe Regentes. Lady Styling is het toevoegen van 'Styling' door de dame aan haar dans. Aan de hand van danschoreografieën wordt er aandacht besteed aan o.a. danspassen, arm-, hand- en heupbewegingen en lichaamshouding. De lessen zullen worden gegeven door Mati, zij gebruikt haar grote danservaring samen met haar kennis van vele Latijn Amerikaanse ritmes. De kenmerken van lady styling salsa; vrouwelijke, sensuele en elegante bewegingen, sluiten goed aan bij Mati’s eigen dansstijl. Mati staat bekend om haar enthousiaste en energieke manier van lesgeven.

Vóór de zomervakantie zijn er 2 lesblokken van 6 lessen en na de zomervakantie worden de lessen hervat met nieuwe lesblokken. De inhoud van elke lesblok is anders.

 

Dinsdag 5 september 2017 om 20:00 uur start er weer een nieuw lesblok.
Meer informatie, inschrijven en contact via matices.nl en info@matices.nl

 

 

Flamencolessen door Karin Eij 

De veelzijdigheid van flamenco komt ruimschoots aan bod in de lessen van Karin. Je wordt aangespoord door ritme, zang en muziek. Je leert: ritmisch en krachtig voetenwerk, elegante armbewegingen, gebruik van dynamiek en ontspanning. Naar aanleiding van het geleerde komt ook inhoud en achtergrond van de flamencokunst aan bod. In alle lessen van Karin is er, naast het leren van een choreografie, veel aandacht voor techniek, muzikaliteit van het voetenwerk en beheersing van het compás.

De lessen worden live met gitaar begeleid door Johan Frauenfelder.

Op dinsdagen vanaf 18 september 2017: 34 lessen verdeeld over 2 blokken van 17 lessen

• 18:30–19:30 Beginners vervolg (> 1jr )Techniek en choreografie A
• 19:30–20:45 Middengroep (> 3 jr ) Techniek en Alegrias B
• 20:45–22:00 Gevorderden (> 5 jr ) Techniek en Tientos B

Website: www.karineijflamenco.nl
Informatie, inschrijving en contact:  info@karineijflamenco.nl 

 

Doen! Proeflessen Good [old] Times cursussen

Doe mee met de populaire danscursus Good [old] Times. Iedereen van 55+ is van harte welkom. De lessen worden na de zomer gegeven in de Cultuurankers De Nieuwe Regentes, Theater Dakota en het Diamanttheater. Op 15,16 en 17 september zijn er gratis proeflessen, waarvoor je je nu al kan inschrijven.  

Tijdens de lessen leer je de basis van de moderne dans onder leiding van professionele dansdocenten van Holland Dance. De dansworkshops staan in het teken van samen dansen en creëren met plezier als grootste drive. Voor wie al eerder meedeed en graag een stapje verder wilt gaan is er vanaf september naast de basis- ook een vervolgcursus!   

De Good [old] Times cursussen zijn een initiatief van Grey Vibes (LINK: www.greyvibes.nl) en Holland Dance (LINK: www.holland-dance.com).  

Meer informatie en inschrijvingen: http://holland-dance.com/voorstelling/511/good-old-times