Doe mee!

Hier vind je een overzicht van alles waar je binnen De Nieuwe Regentes aan kan deelnemen. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor updates of nieuwe projecten! Zien we jou binnenkort in ons theater?

Doe jij mee aan InSpiRituals?

Waar geloof jij in? Laat het weten en doe mee aan een voorstelling rond inspiratie, spiritualiteit en rituelen. 
Heeft corona je nieuwe inzichten gegeven? 
Wat heb je gemist, wat heb je gevonden?
Zijn andere dingen dan voorheen belangrijk geworden?
Kortom: Waar geloof jij in?
Geloof je in iets, niets of alles? 
Wat of wie is wezenlijk voor jou?
Zou je dat willen delen met anderen?

Oproep 
Voor de voorstelling InSpiRituals zijn we op zoek naar buurtbewoners van allerlei komaf en leeftijden die graag zingen, dansen, bewegen of muziek maken en bezig zijn met zingeving, vanuit huis of een gebedshuis. Onder leiding van professionele makers (Meyer-Chaffaud & Roeland Drost) gaan we een voorstelling maken, waarin alle stemmen een plekje krijgen in één grote rituele theaterervaring die tot de verbeelding spreekt. 
Meedoen? Geef je vóór 21 september op door je naam en telefoonnummer te mailen naar inspirituals@denieuweregentes.nl
Geef in je aanmelding aan waarom je mee wilt doen met InSpiRituals, wat je verwacht van het project en wat jij het beste denkt te kunnen bijdragen.
Planning: In september wordt gestart met kennismakingsworkshops en repetities | Voorstellingen op 10, 11 en 12 december 2020 

Begin 2019 maakten we in samenwerking met gebedshuizen de eerste voorstelling met de titel InSpiRituals, deze keer willen niet alleen bezoekers van gebedshuizen betrekken, maar juist ook buurtbewoners met een andere overtuiging. Ter inspiratie de promo van de vorige editie: https://www.youtube.com/watch?v=7nRMEMco9P0

Denk en werk jij mee aan de nieuwe wijkexpositie in DNR?

In het najaar gaan we met buurtbewoners in De Nieuwe Regentes werken aan een gezamenlijke expositie. Heb jij ideeën of interesse om mee te doen? Laat het dan snel weten via productie@denieuweregentes.nl 

Workshops voor jong en oud: ben jij erbij?

In de herfstvakantie worden in De Nieuwe Regentes verschillende theaterworkshops gegeven voor jong én oud. Ben jij erbij? 

Tijdens De Betovering is er op woensdat 21 oktober een workshop voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. 
Onder leiding van Marjet Moorman en Nina Sondagh stap je van 10.00 tot en met 15.30 uur in de wondere wereld van theater.

Klik hier voor meer informatie & tickets