28 maart | Festiavl 2 Turven Hoog in DNR

Het avontuurlijkste theaterfestival voor de kleintjes, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten én voor volwassenen.

Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theaterfestival voor de kleintjes, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten én voor volwassenen. Met de mooiste theater-, dans- muziek- en muziektheatervoorstellingen uit Nederland en Europa, voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Als kers op de taart zijn er allerlei kunstwerken waar je aan mag voelen en waar je in kunt spelen. Kom je kijken, dansen, ontdekken en spelen?
 Klik hier voor een overzicht van alle voorstellingen en installaties van 2 Turven hoog bij de verschillende Cultuurankerlocaties in Den Haag.

 

Possiball |
Interactieve installatie voor de allerkleinsten
Een landschap van rollende ‘dingen'. Doorlopend - Toegang gratis

Alle hoeken van de kamermuziek | Kras
In Kras komen de werelden van klank en beeld samen: een dialoog tussen de kleur van klarinet en ud en het lijnenspel van een tekening. Kras is een poëtische ontmoeting tussen twee musici en een tekenaar, die dromen van opstijgen en wegvliegen… Lees meer