30 maart | New Waves of Indian Dance

Bharata Natyan in beweging | Wethouder Baldewsingh is aanwezig bij de première en zal een korte introductie houden.

In een zoektocht naar verdieping en vernieuwing bundelen de Surinaamse Percy Muntslag en Sitra Bonoo hun passie voor dans in een voorstelling, waarin Westerse dans en Klassieke Indiase Bharata Natyam samenkomen in een eigentijdse vorm die over het podium vloeit. De voorstelling wordt gedanst door Haagse dansers van Hindoestaanse origine die zijn opgeleid in de klassieke dansstijlen Bharata Natyam en Orissi en vervolgens een training in Westerse dans hebben doorlopen bij Percy Muntslag. De livemuziek wordt verzorgd door professionele musici uit de klassieke Indiase muziek en net als bij de dans komen de composities tot stand door interactie en improvisatie.

New Waves of Indian Dance is het resultaat van twee stromingen die samenkomen in golven van Oost en West, komen en gaan, geven en nemen, soepel en strak, ritmisch en vloeiend: Bharata Natyam in beweging.

Wethouder Baldewsingh is aanwezig op 30 maart op de première en zal een korte introductie houden.

Dans: Devika Couprie, Esha Parsadi-Ramdin, Suraya Ramdas, Dana Quadri, Nishika Rewat, Vasumathi Gokoel, Fayaaz Kalloe, Desiree Ramdin, Santusha Ramsoebhag en Suman Thakoerdajal
Muziek: Sandip Batacharya, Lenneke van Staalen, Sitra Bonoo, Gita Annandsingh
Choreografie: Percy Muntslag en Sitra Bonoo

Meer informatie en kaartverkoop: klik hier

Fotocredits: PicaPics.nl | 808GFXStudio.com