Zand en Veen 3 in wording, 20-21-22 april te zien!

Fotografie: Alex Schröder

Fotografie: Alex Schröder

Verhalen van mensen uit de buurt, op zoek naar een nieuwe horizon, vormen de basis van deze nieuwe, derde editie van Zand & Veen.

Persoonlijke verhalen van mensen uit de buurt vormen de basis van deze nieuwe, derde editie van Zand & Veen. Het publiek zapt van chattende en swipende tienermeisjes via het gevang en Haagse daken naar indringende ervaringen van vluchtelingen. In alles voel je het verlangen naar een nieuwe horizon. Waar woorden tekort schieten wordt gezongen en gedanst om het leven beter, mooier, lichter en kleurrijk te maken. 
Theater De Nieuwe Regentes ontwikkelt samen met spelers en professionele makers uit de buurt Zand en Veen III, een voorstelling met echte mensen en echte verhalen die herkenbaar zijn en tot de verbeelding spreken. Maak kennis met dit kakelbonte gezelschap en laat je meevoeren. klik hier voor kaarten voor de première op 20 april.