Zo 15 apr | Nieuws uit de buurt bij Verreck Konkreet

Live zondagmiddagtalkshow over onze buurt. In de spotlight komen actuele onderwerpen uit de kersverse editie van wijkkrant ‘KonkreetNieuws’. 

Live zondagmiddagtalkshow in het Ketelhuis over onze buurt. In de spotlight komen actuele onderwerpen uit de kersverse editie van wijkkrant ‘KonkreetNieuws’. 
Cabaretier Marcel Verreck ontvangt verschillende gasten en praat met hen over verrassende culturele activiteiten en ontwikkelingen in Segbroek. Met veel humor, muzikale omlijsting en een gezellige buurtborrel na afloop. Inloop vanaf 15:00 uur.

Programma
16.00 uur: Opening vierde editie Verreck Konkreet. We vieren deze aflevering de lente en luiden de zomer in!
Kiran Sukul van het Haags Historisch Museum vertelt over de geschiedenis van 200 jaar Den Haag aan Zee en het feest dat we daarom dit jaar vieren in Segbroek en de rest van Den Haag. Zo zijn er optredens van de Dutch Don’t Dance Division in De Fuut: Solo’s@the Sea. Rinus Sprong komt er over vertellen.
Ook kunt u op 15 april de echte directeur van de echte basisschool De Klimop horen ontmoeten, de acteurs van de alweer derde editie van Zand en Veen, en ons ‘eigen’ buurtraadslid Mariëlle Vavier (GroenLinks). Robert de Bree van het DNR Kunstenaars Kollektief gaat iets spannends doen met het publiek en akoestische muziek. We verloten twee prachtige fotoboeken met foto’s van strand en zee van Sandra Uitenboogaard, keramiek van Joris-Jan Bos van 3TREES Ceramics en is er een wijnproeverij van Vino Vero.

Een mooi programma voor een gezellige zondagmiddag!
17:00 uur: Buurtborrelen | de bar sluit om 18:00 uur.