Figuranten gezocht

Doe mee en meld je aan voor de muzikale theatervoorstelling Een dag aan zee

Figuranten gezocht M / V & alle leeftijden
In De Nieuwe Regentes wordt gewerkt aan een muzikale theatervoorstelling. Eind augustus, tijdens de opening van het nieuwe seizoen, zal de voorstelling in première gaan in De Nieuwe Regentes. Na een minitour langs andere podia in de stad zullen we eind oktober eindigen in de Koninklijke Schouwburg.

Voor en door de buurt
Doe een geweldige ervaring op en werk daarbij samen met buurtgenoten aan een theatervoorstelling. Geef niet alleen jezelf op maar denk ook aan familie, een vriendenclub of deel dit bericht met je buurt Whatsapp-groep. We zoeken nog veel figuranten om onze dag aan zee compleet te maken.

Aanmelden | Informatie
feestaanzee@denieuweregentes.nl
Heb je nog vragen laat het weten via de mail of bel naar 070-2119988.
Contactpersoon: Roos Schild