Sumeru | Guangdong Modern Dance Company

Sumeru | Guangdong Modern Dance Company met westerse dansontwikkelingen met Chinese traditie en identiteit.

Guangdong Modern Dance Company is in 1992 opgericht als eerste moderne dansgezelschap van China. De groep volgt de nieuwste dansontwikkelingen in het westen, maar houdt ook vast aan de Chinese traditie en identiteit. Het hoge niveau van de dans voerde hen naar vele internationale festivals, waar ze werden geroemd om hun voortreffelijke voorstellingen.
Vooral de elegantie en atletische capaciteiten van de dansers maken indruk. Hun soepele en organische manier van bewegen kent een veerkracht, energie en beheersing die je zelden ziet. Daarbij lijken hun lichamen omgeven door mysterie.
Guangdong Modern Dance Company komt naar DNR met Sumeru, een nieuw programma vol pure beweging en bedwelmend mooie beelden.

Kaarten via deze link of via 06-85527443

http://newchinatown.org/activiteiten/