Vrijwilligers gezocht!

Maak jij binnenkort deel uit van het vrijwilligersteam van De Nieuwe Regentes?

Ons bruisende wijktheater bestaat dit jaar alweer vijf jaar en draait al die tijd voor een groot deel op vrijwilligers. En we zijn weer op zoek naar nieuwe mensen die het leuk lijkt om als vrijwilliger een steentje bij te dragen!

De werkzaamheden die je als vrijwilliger kunt doen zijn erg divers. Van achter de bar staan tot het ondersteunen van de publiciteits- en productieteams, het kan allemaal. Ook zijn we regelmatig op zoek naar mensen met twee rechterhanden, voor verschillende klusjes in en rond het pand. Daar staat natuurlijk tegenover dat je als vrijwilliger gratis naar alle voorstellingen in ons theater mag en dat je onderdeel wordt van een gezellig en hecht team!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@denieuweregentes.nl!