Zoek de muizen!

Kom dit weekend langs bij De Nieuwe Regentes of Het Circus en maak kennis met onze muizenfamilie!

De Nieuwe Regentes is niet alleen een mooi theater, maar het is ook al jarenlang het huis van een paar muizenfamilies....Toen het theater afgelopen zomer werd verbouwd vonden de muizen dat zo eng dat ze naar de winkels in de Weimarstraat zijn gevlucht.
Kun jij de muizen vinden in de etaglages tussen het Regentesseplein en de Conradkade?

Haal voordat je aan je speurtocht begint het speciale muizenformulier op bij De Nieuwe Regentes (dit weekend i.v.m. Open Monumentendag op zaterdag en zondag open van 10.00 tot 13.00 uur) of Het Circus bij de Verademing. Elke muis heeft namelijk een letter, en als je die invult op het formulier ontstaan er drie woorden.

Lever het formulier uiterlijk voor zondag 16.00 uur in bij het het muizencircus op de Verademing, daar is zondag om 17.00 uur ook de prijsuitreiking. Want je kunt een mooi prijsje winnen met de speurtocht! Zoek je mee?