DNR Filmclub draait in januari om de films van Nicolas Roeg

Eerbetoon aan de onlangs overleden regisseur van klassiekers als Don't Look Now

Iedere dinsdagavond vindt de DNR Filmclub plaats. De films worden geprogrammeerd door filmkenner Amir Vodka die keer op keer unieke en bijzondere parels deelt die meestal niet meer op het grote scherm te zien zijn. In januari draait het bij de DNR Filmclub om de Britse regisseur Nicolas Roeg, die afgelopen november overleed. Roeg werd 90 jaar en liet een groot ouvre van klassiekers achter zoals The Man Who Fell to Earth (met David Bowie) en Don't look now. De laatste werd verkozen tot beste Britse film ooit.

In januari zijn een aantal van Roeg's films als eerbetoon bij ons weer even op het grote doek te zien. Een unieke kans, mis 'm niet!

Di 15 jan | Walkabout
Di 22 jan |
The Man Who Fell to Earth
Di 29 jan | Don't Look Now