Sven Ratzke | He's back!

Fantastische muzikale wervelwind staat weer bij ons op het podium op 14 december

Wij ontvangen jaarlijks natuurlijk een groot aantal artiesten in ons theater, maar Sven Ratzke heeft toch een echt een speciaal plekje in ons hart veroverd. Hij reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows en speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Berlijn. Zijn muziek is fascinerend en varieert van chanson tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties met het publiek, raast hij - immer gehuld in prachtige couture -  over de bühne. Hij wordt daarbij begeleid door een geweldige band. Ratzke is een echte entertainer. De pers noemde hem eerder “the lovechild van David Bowie en Eddie Izzard.”

In It’s Wunderbar kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Oftewel een avond vol vuur, drama en prachtige muziek. Een avond die gewoon wunderbar is.

Wat ons betreft dus echt een aanrader, zeker in deze feestelijke decembermaand!

Sven Ratzke
Vrijdag 14 december, 20.15 uur
Tickets