Veiling van door Carel Kraayenhof gesigneerde stoelen

Bied op een stoel en vrijkaarten voor de première van zijn nieuwste voorstelling Dwaze Tijd op 8 februari!

Theater De Nieuwe Regentes is hard toe aan een nieuwe vleugel en heeft hiervoor de afgelopen maanden geld ingezameld. Nu het bedrag bijna bij elkaar is door onder meer bijdragen van De Badgasten, de vriendenclub van het theater, wordt voor het laatste deel een ludieke actie georganiseerd; vier door bandoneon-solist Carel Kraayenhof gesigneerde stoelen worden geveild. De hoogste bieders krijgen niet alleen de gesigneerde stoel, maar ook twee vrijkaarten voor de première van Kraayenhofs nieuwe voorstelling Dwaze Tijd op 8 februari in De Nieuwe Regentes.
Ga hier naar de veiling

Let op! Er zijn vier verschillende stoelen waarop geboden kan worden, deze staan in vier aparte advertenties. Per advertentie bied je dus op 1 stoel, niet op alle vier.

 

Zoals Morricone als Mr. Spaghettiwestern wordt betiteld, heeft Carel Kraayenhof in Nederland naamsbekendheid verworven door het prachtige Adiós Nonino dat gespeeld werd tijdens het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De CD ‘Street Tango’ werd in 2003 met de prestigieuze publieks-Edison onderscheiden. Het parlement van Argentinië reikte aan Carel in 2005, uit handen van dé tangodichter Horacio Ferrer, de hoogste culturele onderscheiding uit en in 2012 werd Carel benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Al snel werd zijn sound ontdekt door Nederlandse artiesten als Trijntje Oosterhuis en Marco Borstato en ook bij een groot aantal dirigenten en orkesten is hij bekend. Het album Guardians of the Clouds met Ennio Morricone en de samenwerking met Kristjan Järvi zijn daar het levende bewijs van. Evenals een cd met het Metropole Orkest én solo-optredens bij het Rundfunk Sinfonie Orchestra (Berlijn) en het Orchester Niederösterreich (Wenen), een toernee door Australië en optredens in Griekenland, Rusland, Indonesië, Korea en China.

Premiere en cd presentatie Dwaze Tijd / Tiempo Loco 8 februari bij De Nieuwe Regentes
En nu trekt Carel Kraayenhof de theaters weer in met een nieuw programma én een nieuw album, Dwaze Tijd, Tiempo Loco.
Het ‘dwaze’ nieuws dat ons al geruime tijd teistert, inspireerde Carel Kraayenhof om samen met Juan Pablo Dobal bestaande Argentijnse folklore van nieuwe composities en arrangementen te voorzien. Het programma en de cd Dwaze Tijd tellen maar liefs tien kakelverse composities. Er zijn weinig muzikanten in Europa die de Argentijnse folklore en tango zo ritmisch, swingend en ontroerend tot leven kunnen brengen. Het duo schakelt soepel van chamamé en zamba naar tango’s en milonga’s. En mét humor; het handelsmerk van de mannen.

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal
Dwaze Tijd / Tiempo Loco
Vrijdag 8 feb | 20:15 uur
Ook bij de premiere en cd presentatie aanwezig zijn? Kijk hier voor meer informatie en kaarten!