Yoga in Concert

We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een gitaar, singing bowls en andere instrumenten.

Wanneer je vervolgens ontspannen op je eigen yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom: bij Yoga in Concert.  We nemen je mee op een unieke innerlijke reis. Yogahoudingen, muziekklanken, adem, beweging en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert.

Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yoga, muziek en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de voorstelling nemen we mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning. Laat je verassen en kom naar deze unieke beleving.

Muzikale begeleiding door Jan Kuiper – gitaar en percussie, Yvonne de Hoop – percussie en klank en andere gerenommeerde musici zoals Iris Kroes, Loes van Ras, Sandip Bhattacharya, Jan Klug, Anne Soldaat, Yorick van Norden en vele anderen.

Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

Beoefen je al yoga of ben je een beginner? De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom. Ook niet-yogi's.

Zo 29 sep | 15.00 uur GROTE ZAAL | Online €20 | Kassa €22 | Ooievaarspas 50%
Tickets