Krokuskabaal komt terug!

Vier van 25 t/m 28 februari de voorjaarsvakantie met het leukste festival voor kinderen t/m 12 jaar

In de voorjaarsvakantie vindt in Den Haag op 10 verschillende locaties Krokuskabaal plaats. Krokuskbaal is een kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar met dans, theater, muziek en nog veel meer! Krokus Kabaal staat voor vrolijke, toegankelijke, interactieve, diverse en stoere voorstellingen, films & activiteiten. Het festival vindt plaats en wordt georganiseerd door de Haagse Cultuurankers. Ieder stadsdeel in Den Haag heeft een Cultuuranker. Bij de Cultuurankers kunnen bewoners genieten van (jeugd)theater, dans, film, literatuur, muziek of cabaret. En zo is cultuur in Den Haag altijd dichtbij.

Bij De Nieuwe Regentes vindt Krokuskbaal van 25 t/m 28 februari plaats, hieronder vind je een overzicht van het programma in ons theater. Klik op de betreffende link voor meer informatie! Goed om te weten: alle voorstellingen kosten 3 euro, tenzij anders vermeld, en houders van de Ooievaarspas krijgen 50% korting. 

Bekijk het volledige programma hier!