Coronavirus

Theater t/m 1 juni gesloten

Beste buren, bewoners, bezoekers en badgasten,

De wereld staat op zijn kop en helaas ontkomen ook wij niet aan een (tijdelijke) sluiting.
Tot en met 1 juni zijn al onze voorstellingen en evenementen afgelast. We doen onze uiterste best om vervangende data te vinden. Hieronder meer informatie. 

Voorstellingen en gekochte kaarten
Zodra de nieuwe data bekend zijn vermelden we dat op onze website en krijgen kaartkopers hier bericht over. Gekochte kaarten blijven geldig tot en met de nieuwe voorstellingsdatum, maar het is ook mogelijk uw geld terug te vragen. Maakt u hier géén gebruik van, dan zijn team en artiesten u bij voorbaat zeer dankbaar! We kunnen de (financiële) steun heel goed gebruiken. 

Jubileum 'Van Water Naar Theater'
Op vrijdag 24 april bestaat De (Nieuwe) Regentes precies 100 jaar en dat zouden we groots vieren met een Zand en Veen jubileumvoorstelling, expositie, boek, documentaire en meer. Helaas moeten we ook dit voor ons uitschuiven, maar het feest gaat er komen ... en hoe!

Verbinding
Ongewild afstand nemen voelt niet fijn, liever zoeken wij als theater voor en door de buurt de verbinding middels kunst en cultuur. Mocht u als lezer een goed en simpel idee hebben waar iedereen aan mee kan doen (vanuit huis, ramen, balkon, tuin, stoep, digitaal of ?) om deze crisis te verzachten dan helpen we via onze kanalen om er bekendheid aan te geven. Ter inspiratie: https://www.facebook.com/watch/?v=892729534489900. Ideeën kunt u sturen naar publiciteit@denieuweregentes.nl o.v.v. Verbinding.

Tot slot
We wensen iedereen heel veel sterkte en zorg goed voor elkaar!