Van Water naar Theater

Een eeuwfeest in estafette

Op 24 april 1920 werd de eerste steen gelegd van Zwem- en Badinrichting De Regentes. Dit eeuwfeest hadden we met ons publiek en oud-bezoekers uitgebreid willen vieren in april. Maar ons gebouw kent een rijke én roerige geschiedenis. En geheel in stijl gaan we in ons jubileumjaar opnieuw een roerige tijd in...

Vanwege de uitbraak van het Covid-19 virus loopt alles anders dan gepland. Feestelijke activiteiten en voorstellingen zijn helaas verplaatst naar een later tijdstip, daarover berichten we jullie zo snel als er meer duidelijk is. Gelukkig kunnen we het 100 jarig bestaan nog wel markeren met een documentaire op Omroep West die zaterdag 25 april in premiere ging. De documentaire is op de website van Omroep West nog online te bekijken. Een bijzonder document en een absolute aanrader!

Volg ons voor nu op onze site, via onze nieuwsbrief en onze social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en onze activiteiten in deze periode!