Knutsel een onderwaterbeest en krijg een plekje op onze expositie!

Maak van gebruikte spullen de mooiste creaties

Onderwaterbeesten! We namen contact op met beeldend kunstenares en Afvaljuf Carolien Adriaansche voor tips! Carolien weet namelijk hoe je de mooiste dingen maakt van alleen maar gebruikte spullen. Zo ontstond het idee voor het onderwaterbeest en een expositie van alle beesten in ons theater zodra we weer open zijn! 

Carolien maakt in haar werk gebruik van oude, bestaande materialen. Je hoeft dus niet naar de winkel om spullen te kopen. Veel beter voor het milieu en in deze tijd natuurlijk extra handig ;) De opdracht? Maak een onderwaterbeest van materialen die je al in huis hebt liggen. Verzamel bijvoorbeeld oude plastic flessen, kranten, doppen, elastiekjes…. En dan ga je aan de slag! Laat je fantasie in de vrije loop, alles mag! Nog een beetje inspiratie nodig? Bekijk hier hoe Carolien zelf een bijzonder dier in elkaar knutselde.

Als je onderwaterbeest klaar is stuur dan een mail met foto naar mail@denieuweregentes.nl. Dan nemen wij contact met je op zodra we weer open zijn over wanneer je jouw beest kunt inleveren voor de expositie. We hopen natuurlijk op een bomvolle expositie met de meest bijzondere creaties!

Hieronder vind je het instructieblad, klik erop om te vergroten! Is het blad niet goed leesbaar? Stuur dan een berichtje naar educatie@denieuweregentes.nl, dan mailen wij het blad in pdf formaat.