Het CultuurKwartiertje | Aflevering 7

Online meemaak-journaal voor en door de buurt.

Als theater voor en door de buurt zoeken wij in deze rare tijden naar nieuwe wegen van verbinding. In een maandelijks terugkerend journaal brengen we het laatste culturele nieuws uit Segbroek. Razende reporters gaan er corona-proof op uit om verslag te doen van de mooie, bijzondere culturele activiteiten die er ontstaan achter de voorderuren, op pleinen en straten van Segbroek.

In de nieuwste aflevering van Het Cultuur Kwartiertje zie je Isabelle Backer. Zij heeft buurtbewoners geportretteerd en uitgezocht wat de impact van corona is op hun dagelijks leven. Ook nemen we je mee achter de schermen van ons theater want nu Nederland op slot is, heeft dat ook invloed op producties van De Nieuwe Regentes, zoals de de community art voorstelling InSpiRituals. En we zijn natuurlijk weer de straat op gegaan, want nu het bijna 2021 is, willen wij weten hoe inwoners van Segbroek volgend jaar gaan knallen.

Vorige afleveringen bekijken? Klik dan hier!

Natuurlijk kunnen bewoners/ondernemers/kunstenaars van Segbroek activiteiten aanmelden om zo een plekje in het journaal te bemachtigen.
Mail naar: productie@denieuweregentes.nl