Het CultuurKwartiertje | Aflevering 8

Online meemaak-journaal voor en door de buurt.

Als theater voor en door de buurt zoeken wij in deze rare tijden naar nieuwe wegen van verbinding. In een maandelijks terugkerend journaal brengen we het laatste culturele nieuws uit Segbroek. Razende reporters gaan er corona-proof op uit om verslag te doen van de mooie, bijzondere culturele activiteiten die er ontstaan achter de voorderuren, op pleinen en straten van Segbroek.

In de nieuwste aflevering van Het Cultuur Kwartiertje brengen we een bezoek aan Irma en Konstantin. Zij organiseren Ukkieconcerten en laten Haagse peuters kennismaken met muziek. Derrick geeft een voorproefje van de workshop kinderyoga die hij tijdens het jeugd- en kunstfestival KrokusKabaal geeft. (Het evenement is in aangepaste vorm tijdens de krokusvakantie). En over vakantie gesproken: we mogen tot eind maart niet naar het buitenland, daarom vragen wij op straat waar onze buurtgenoten toch een beetje dat vakantiegevoel krijgen.

Vorige afleveringen bekijken? Klik dan hier!

Natuurlijk kunnen bewoners/ondernemers/kunstenaars van Segbroek activiteiten aanmelden om zo een plekje in het journaal te bemachtigen.
Mail naar: productie@denieuweregentes.nl