Het CultuurKwartiertje | Aflevering 10

Online meemaakjournaal voor en door de buurt.

Als theater voor en door de buurt zoeken wij in deze rare tijden naar nieuwe wegen van verbinding. In een maandelijks terugkerend journaal brengen we het laatste culturele nieuws uit Segbroek. Razende reporters gaan er corona-proof op uit om verslag te doen van de mooie, bijzondere culturele activiteiten die er ontstaan achter de voorderuren, op pleinen en straten van Segbroek.

In de nieuwste aflevering van het CultuurKwartiertje brengen we een bezoek aan Clara Diepenhorst. Zij is een portret- en sneltekenares en maakt onder andere komische portretten. Ook zie je Veronique Sodano. De Italiaanse zangeres en koorleidster repeteert met haar koor 'de Sodano’s' in ons theater maar door de coronamaatregelen kan dat niet zoals ze gewend is. En natuurlijk zijn we ook weer de straat op gegaan. Want hoe komen de Segbroekers met alle coronakilo’s weer in vorm voor de zomer?

Vorige afleveringen bekijken? Klik dan hier!

Natuurlijk kunnen bewoners/ondernemers/kunstenaars van Segbroek activiteiten aanmelden om zo een plekje in het journaal te bemachtigen.
Mail naar: productie@denieuweregentes.nl