Het CultuurKwartiertje | Aflevering 11

Online meemaakjournaal voor en door de buurt.

Als theater voor en door de buurt zoeken wij in deze rare tijden naar nieuwe wegen van verbinding. In een maandelijks terugkerend journaal brengen we het laatste culturele nieuws uit Segbroek. Razende reporters gaan er corona-proof op uit om verslag te doen van de mooie, bijzondere culturele activiteiten die er ontstaan achter de voorderuren, op pleinen en straten van Segbroek.

In de nieuwste aflevering van het CultuurKwartiertje zie je Sitra Bonoo. De dansdocente en choreograaf heeft de voorstelling ‘Pancha Bhutam’ gemaakt, waarvan een preview op het online India Dans Festival is te zien. Ook is er aandacht voor de jaarlijkse theatermanifestatie Theater Na de Dam waarbij dit jaar een bezoek wordt gebracht aan de Weimarstraat en de Nieuwe Regentes. En we zijn weer de straat op gegaan: Want wat zouden Segbroekers doen als ze een dag koning of koningin van Nederland zijn?

Vorige afleveringen bekijken? Klik dan hier!

Natuurlijk kunnen bewoners/ondernemers/kunstenaars van Segbroek activiteiten aanmelden om zo een plekje in het journaal te bemachtigen.
Mail naar: productie@denieuweregentes.nl