VACATURE | Productieleider/ bedrijfsleider (20-24 uur zzp)

Kom jij bij ons bruisende en ondernemende theater werken?

We gaan weer open! Theater De Nieuwe Regentes zoekt voor de periode juni-december 2021 een ervaren

Productieleider/ bedrijfsleider (20-24 uur zzp)

De Nieuwe Regentes (DNR) is een theater voor en door de buurt en Cultuuranker van stadsdeel Segbroek in Den Haag. Het theater is gevestigd op een unieke locatie: in een voormalig zwembad van 100 jaar oud. Jaarlijks ontvangen we circa 40.000 bezoekers met een divers programma met film, dans, muziek, community-art, festivals en exposities. We werken met een klein betaald kernteam, dat 100 vrijwilligers aanstuurt. Het productieteam bestaat uit een hoofd productie en twee vaste medewerkers. Vanwege het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s zoeken wij per direct een ervaren productieleider.

Taken en verantwoordelijkheden:
· Verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en coördinatie van productiewerkzaamheden van toegewezen voorstellingen en evenementen.
· Voorbereidende productie: het opvragen van de gegevens die nodig zijn om de voorstellingen goed te laten verlopen, en zorgen dat deze informatie bij de desbetreffende afdelingen terecht komt.
· Uitvoerende productie: verantwoordelijk voor een goed verloop van de voorstellingen, begeleiding van gezelschappen en uitvoerende werkzaamheden op de vloer. Tevens ben je tijdens je dienst aanspreekpunt voor alle productievrijwilligers.
· Bedrijfsleidersdiensten: eindverantwoordelijkheid voor publiek en organisatie tijdens voorstellingen en activiteiten. Bij calamiteiten maak jij de beslissingen en handel je volgens onze vaste procedure.

Wij zoeken een:
· Ervaren, enthousiaste, daadkrachtige collega die gewend is planmatig te werken;
· met aantoonbaar relevante werkervaring in de theatersector
· Een teamplayer met een pro-actieve en flexibele instelling
· Ervaring met Yesplan en bezit van BHV is een pré
· Bereid om diensten te werken in de avonden en het weekend
· Bij voorkeur woonachtig in de regio Den Haag

Wij bieden:
Een uitdagende ZZP-opdracht in een dynamische omgeving, binnen een enthousiast en collegiaal team. De opdracht is voor 20-24 uur per week, in de periode juni t/m 31 december 2021, met de mogelijkheid tot een vervolg.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? We zien je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een actueel CV graag tegemoet vóór 16 mei 2021 per mail, via hr@denieuweregentes.nl. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met Laudie Vrancken (artistiek leider) laudie.vrancken@denieuweregentes.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.