Het CultuurKwartiertje | Aflevering 12

Online meemaakjournaal voor en door de buurt.

Als theater voor en door de buurt zoeken wij in deze rare tijden naar nieuwe wegen van verbinding. In een maandelijks terugkerend journaal brengen we het laatste culturele nieuws uit Segbroek. Razende reporters gaan er corona-proof op uit om verslag te doen van de mooie, bijzondere culturele activiteiten die er ontstaan achter de voorderuren, op pleinen en straten van Segbroek.

In de nieuwste aflevering van het CultuurKwartiertje brengen we een bezoek aan de wethouder van cultuur én de stadsdeelwethouder van Segbroek Robert van Asten. Ook is er aandacht voor de expositie ‘Kroongetuigenissen’, die deze zomer in ons theater te bezoeken is. En we zijn weer de straat op gegaan: Wat vinden Segbroekers nou zo bijzonder aan ons stadsdeel?

Vorige afleveringen bekijken? Klik dan hier!

Natuurlijk kunnen bewoners/ondernemers/kunstenaars van Segbroek activiteiten aanmelden om zo een plekje in het journaal te bemachtigen.
Mail naar: productie@denieuweregentes.nl