Doe jij mee aan Zand en Veen V?

Meld je nu aan!

Eigenlijk had de vijfde editie van Zand en Veen afgelopen jubileumjaar op de planken moeten staan, maar dat mocht niet gebeuren. We gaan nu echter met frisse moed van start en daarvoor zijn we op zoek naar jou en jouw bijzondere verhaal! Duik met ons ervaren team van makers (regisseur, dramaturg, choreograaf en vormgever(s) in het diepe!

Naast oud-spelers zoeken we voor de juiste chemie van de groep ook een aantal nieuwe spelers, iedereen die de planken op durft is welkom om mee te doen aan een auditie in workshopvorm. Je hoeft dus niets voor te bereiden. Repetities vinden van september t/m december wekelijks plaats (met af en toe een weekend) De voorstelling wordt gespeeld van 26 t/m 30 december.

Meedoen? Aanmelden kan via zandenveen@denieuweregentes.nl