VACATURE | Huismeester (24-28 uur)

Kom jij bij ons bruisende en ondernemende theater werken?

Wil jij een bijdrage leveren aan het in stand houden van ons bijzondere gebouw? Kun je goed plannen, ben je handig, technisch ingesteld en maak je makkelijk contact? Theater De Nieuwe Regentes is op zoek naar een enthousiaste Huismeester (24-28 uur)

Theater De Nieuwe Regentes (DNR) is een bruisend buurttheater in een bijzonder gebouw: een voormalig zwembad uit 1920. Het gebouw heeft vijf zalen, twee foyers en een theatercafé. Jaarlijks ontvangen we 40.000 bezoekers. Met een klein vast team en een diverse groep van 100 vrijwilligers bieden we op professionele wijze een warm bad aan bewoners, bezoekers, (podium)kunstenaars, partners en huurders.

Als huismeester draag je zorg voor een prettige sfeer door te zorgen voor een opgeruimd gebouw en een goed functionerende huishoudelijke en conciërgedienst, je geeft hierin leiding en werkt zelf ook mee. Je zorgt ervoor dat het gebouw schoon is, reparaties worden gedaan, begeleidt externe onderhoudsbedrijven, inventariseert werkzaamheden – en dat alles op zo’n manier dat het de theaterfunctie van het gebouw niet in de weg zit. Daarnaast geeft de huismeester leiding aan een actieve groep vrijwilligers uit de buurt die achterstallig onderhoud weggewerkt. Flexibiliteit en improvisatie zijn belangrijk want geen dag is hetzelfde, en geen dag gaat zoals je van tevoren had gepland. Onze nieuwe collega zal tot juli ingewerkt worden door onze huidige huismeester.

Taken:
• Coördineren van de werkzaamheden en (laten) opruimen, schoonmaken en inrichten van zalen.
• Voorbereiden en uitvoeren van onderhoud, reparatie- en restauratiewerkzaamheden in het gebouw met het vrijwillige klusteam.
• Inplannen van de werkzaamheden van onderhoudsbedrijven en het overzicht bewaken.
• Contact onderhouden met externe partijen zoals leveranciers, monteurs en omwonenden.
• Budgetbeheer, inkoop en beheer van materialen en bijhouden van de administratie.

Wij zoeken:
• Een communicatief en sociaal vaardige collega met relevante werkervaring;
• minimaal mbo-niveau en beschikkend over praktische technische vaardigheden;
• een teamspeler die op een enthousiaste en stimulerende wijze leiding geef aan vrijwilligers;
• een proactieve, flexibele en oplossingsgerichte collega die woonachtig is in Den Haag.

Wij bieden:
• Een zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische omgeving, binnen een enthousiast en collegiaal team.
• Een functie waar je alle ruimte krijgt om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.
• Een sfeervolle werkomgeving in een uniek monumentaal pand.
• Een arbeidsovereenkomst of ZZP-opdracht voor een jaar, voor 24 tot 28 uur per week, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Voor salariëring wordt gekeken naar schaal 4 van de cao Nederlandse podia, wij zijn niet aangesloten bij deze cao.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan vóór 8 januari 2022 een motivatiebrief en CV per mail naar hr@denieuweregentes.nl. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met berber.kroon@denieuweregentes.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld