Een kerstcadeautje van ons...

InSpiRituals: Omarm het Onbekende

In het afgelopen jaar maakten wij een documentaire van onze community-art voorstelling InSpiRituals, Embrace the Unknown over zingeving in coronatijd. Met de hulp van professionele makers, vonden buurtbewoners spiritualiteit in het alledaagse.
Deze willen we graag als klein kerstcadeautje met jullie delen ...
klik op de film hieronder en laat je inspireren!

DEELNEMERS: Chalisa Kalpoel, Clara Berger, Dick Heijdeman, Harriet de Man, Mala Wallage Paidin, Margot van den Bosch, Liesbeth Brederode, Pieter Tuinstra, Roger Nievaart, Sharline Joseph, Valesca van Vliet, Willemien van Spronsen.

MAKERS: Isabelle Chaffaud, Roeland Drost, Jerôme Meyer, Maikel Smid, Xavier van Wersch | Techniek: Xavier van Wersch, Alfred van Weperen | Muziek: Roeland Drost, Xavier van Wersch, Maikel Smid | Productie: Maikel Smid | Publiciteit: Maayke Grootscholten | Fotografie: Alex Schröder | Initiatief: Laudie Vrancken | Ontwerp: De Schaapjesfabriek.

Met dank aan: Fonds 1818, Cultuurschakel, Gemeente Den Haag Stadsdeel Segbroek en het Fonds CultuurParticipatie

Wil je ons bijzonder theater, zeker in deze tijd, financieel een steuntje in de rug geven? Dat kan met een donatie