Doe mee aan de zomerexpositie voor en door de buurt!

Lever jouw kunstwerk met thema 'Wervelingen' in voor 22 juni!

Altijd al gedroomd om jouw eigen kunstwerk te zien hangen op een echte expositie? Dan is dit je kans! Waar er in De Nieuwe Regentes normaal kunstwerken van professionele artiesten hangen tijdens exposities geven wij nu ook de kans aan iedereen uit de buurt! Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met het onderwerp 'Wervelingen'.

Na de periode van bezinning en stilte gedurende de Coronatijd begint nu alles en iedereen weer in beweging te komen. Een positieve, maar ook negatieve beweging is daarbij voelbaar. De stroming die daarbij op gang komt, bracht het idee voor ons thema. We roepen iedereen in Segbroek op, om een nieuw kunstwerk te maken rondom dit thema of te zoeken naar een bestaand eigen werk dat past is het thema. Alle disciplines en vormen zijn mogelijk, als deze maar wervelen!

Thema | Wervelingen 

Deadline | vóór 22 juni

Voorwaarden | Het werk moet zelfgemaakt zijn en passen binnen het thema. Je woont of werkt in Segbroek, of bent anderszins betrokken bij het stadsdeel. 

Aanmelden | Maak een foto of filmpje en stuur die samen met een korte toelichting van maximaal 50 woorden, met je naam, mailadres én telefoonnummer naar mail@denieuweregentes.nl o.v.v. Wervelingen.

Jury | De deskundige DNR expositiejury bestaande uit Alice W. Bakker, Odette van Dijk en Sabina Trompert maakt uit alle inzendingen een selectie. Via mail krijg je te horen of het ingestuurde werk is geselecteerd.

Wanneer | De opening vindt plaats op woensdag 29 juni en de tentoonstelling duurt tot eind september.

Succes gewenst met het creatieve wervelende proces vanuit de Nieuwe Regentes, Wijkz Segbroek en het expositie team!

De expositie is een project van Samen Cultuurmaken: een vierjarige samenwerking tussen Theater De Nieuwe Regentes en welzijnsorganisatie Wijkz Segbroek. Waar cultuur en welzijn elkaar ontmoeten en versterken, komen de bewoners van Segbroek (nog) dichterbij.

Met dank aan Wijkz Segbroek / FCP / Gemeente Den Haag / Fonds 1818