Wil jij meepraten over kunst en cultuur in de stad?

Heb je dromen, wensen, ideeën… laat je horen!

Cultuur is er voor iedereen, maar is er cultuur dichtbij voor iedereen? Heb je dromen, wensen, ideeën … laat je horen!
De Nieuwe Regentes, theater voor en door de buurt, ondersteunt deze oproep van harte en we stellen het zeer op prijs als je meedoet!

De Gemeente Den Haag werkt aan een toekomstvisie voor kunst en cultuur in de stad. Cultuur is van en voor de stad. Daarom wil de gemeente van haar inwoners weten wat zij vinden van kunst en cultuur in Den Haag en hoe zij de toekomst hiervan voor zich zien.

Wil jij meepraten over kunst en cultuur? Heb je wensen voor of zorgen over kunst en cultuur in de stad? Of heb je ideeën voor de toekomst van Haagse kunst en cultuur? Plan dan met deze tool een afspraak in op een moment dat jou uitkomt. Je kunt bij dit gesprek ook een extra persoon meenemen, zoals familie, vrienden of buren.

Wil je liever fysiek afspreken of een afspraak maken zonder de aanmeldtool? Mail ons op mirjam@zeewaardig.com en we zoeken met je naar een geschikt moment.