Vrijwilligers

Bij Theater De Nieuwe Regentes zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aan het werk! Onze ‘DNR Spetters’ helpen mee tijdens de voorstelling bij de horeca, de kassa of bij het controleren van de kaartjes, maar ook op kantoor bij onder andere de afdeling publiciteit en productie. Zij doen dit met ontzettend veel plezier en inzet.

DNR Spetter worden?
Als vrijwilliger mag je natuurlijk gratis voorstellingen bijwonen. Ook organiseren we regelmatig teambijeenkomsten en kun je relevante trainingen volgen. Met de DNR Spetter-nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er afspeelt in ons theater. 

We verwachten van onze vrijwilligers dat ze minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar zijn om te komen werken. Een dienst duurt meestal 4 à 5 uur. Als vrijwilliger kun je jezelf inroosteren voor diensten op alle dagen van de week, zowel overdag, ’s avonds en in de weekenden. Als je begint als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersovereenkomst en ben je verzekerd voor ongevallen binnen ons theater. 

Als vrijwilliger kun je je aanmelden bij Den Haag Doet. Als dank voor de belangeloze inzet voor de stad heeft de gemeente een webwinkel gelanceerd speciaal voor Haagse vrijwilligers. Elk jaar ontvang je credits waarmee je een cadeau kunt uitkiezen in de webwinkel. Je hebt het verdiend!

Publieksprijs 
In 2014 hebben wij de publieksprijs ‘Haagse Hulde-prijs’ gewonnen, uitgereikt door de gemeente Den Haag voor meest inspirerende vrijwilligersorganisatie. In 2015 is onze eigen Alfred van Weperen uitgeroepen tot Haagse Held van cultuur.

Meld je aan!
Ben jij geïnteresseerd en wil je ook een DNR Spetter worden? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de Kunst- & Cultuursector een warm hart toedragen. Bekijk hier onze actuele vacatures.