Zakelijke Verhuur

Het pand waarin De Nieuwe Regentes is gehuisvest, dateert uit 1920. Het was de grootste overdekte zwem- en badinrichting van Europa. Deze unieke locatie is uitermate geschikt voor vele uiteenlopende evenementen. Geen pluche en tapijt, maar wel een rauwe monumentale omgeving die een onvergetelijke indruk achterlaat.

Door te kiezen voor De Nieuwe Regentes steunt u rechtstreeks de missie van ons theater. Wij zijn een bruisend buurttheater, dat met een klein vast team op professionele wijze een warm bad biedt aan bewoners, bezoekers, opkomende en gearriveerde (podium)kunstenaars, partners en huurders

De Nieuwe Regentes verhuurt de volgende zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal, Ketelhuis, Het Diepe en de Studio. Tevens zijn de horecaruimtes ‘Tearoom’ en ‘Foyer’ te huur

Het theater is o.a. geschikt voor productpresentaties, een congres met of zonder sub zalen, lezing, training, een (kleine) vergadering of een mooi diner!

Bent u nieuwsgierig of geïnteresseerd, bel mij voor een afspraak, dan laten wij u vol trots deze bijzondere locatie zien of stellen wij een vrijblijvende offerte op!

Quote van BUZA (november 2019):
“ We hebben echt een super heidag met onze afdeling gehad bij Theater de Nieuwe Regentes. Het Ketelhuis was een geweldige plek: ruim, rustig en met piano!” Een echt heerlijke lunch in de Tearoom. De hele sfeer bij DNR is uitnodigend en inspirerend. Hele goede service: alles is mogelijk of bijna dan.”

Quote van RWS (december 2019):
"Mooie locatie! Goed bereikbaar met het OV. Geschikt voor grote groepen. Het ontvangst van Petra en de verdere verzorging van de middag was uitstekend! Er werd goed meegedacht, heel fijn. Een aanrader!"

Petra Polderman – 0650924910 – petra.polderman@denieuweregentes.nl