Zaalverhuur

Theater De Nieuwe Regentes is een unieke locatie. Bezoekers en artiesten omschrijven de sfeer als een Off Broadway theater. Het gebouw heeft vijf zalen, twee foyers en een tearoom. Geen pluche en tapijt, wel een rauwe monumentale omgeving die een onvergetelijke indruk achterlaat. De Nieuwe Regentes verhuurt de volgende zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal, Ketelhuis, Het Diepe en de Studio. Tevens zijn de Tearoom en foyers te huur.

Het pand waarin De Nieuwe Regentes is gehuisvest, dateert uit 1920. Het was de grootste overdekte zwem- en badinrichting van Europa. De diverse ruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen. We leiden u graag rond in dit verrassende pand aan de Weimarstraat!

Culturele verhuur 

Theater De Nieuwe Regentes verhuurt zalen voor culturele activiteiten van zowel professionele makers als amateurgezelschappen. Zo worden onze ruimtes regelmatig verhuurd voor concerten, (dans)voorstellingen, repetities, schoolmusicals en festivals.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Gerard Westerhof via verhuur@denieuweregentes.nl of 070-2119988.

Zakelijke verhuur 

Het bijzondere gebouw van De Nieuwe Regentes leent zich ook voor zakelijke evenementen zoals congressen, zakelijke ontvangsten, vergaderingen personeelsbijeenkomsten etc.

Voor meer informatie over zakelijk verhuur kunt u contact opnemen via verhuur@denieuweregentes.nl of 070-2119988.