Zaalverhuur

Het pand waarin De Nieuwe Regentes is gehuisvest, dateert uit 1920. Tot 1980 was het dé grootste overdekte zwem- en badinrichting van Europa. Na een grootschalige renovatie is het zwembad omgetoverd tot een theater. Het pand doet al jaren geen dienst meer als zwembad, maar de bijzondere architectuur en de authenticiteit van het gebouw zijn nog duidelijk herkenbaar in bijvoorbeeld de gevel en het tegelwerk. Zo zijn in de Grote zaal (de voormalige zwembadhal) de kleedhokken, karakteristieke betegeling en balustrades bewaard gebleven terwijl het Ketelhuis (de voormalige ketelruimte) een ruwer industrieel karakter heeft. Pronkstuk van De Nieuwe Regentes is het Diepe (voorheen het bassin van het zwembad) waarbij de originele zwembadvloer bewaard is gebleven. Bezoekers en artiesten omschrijven de sfeer als een Off Broadway theater. Geen pluche en tapijt, wel een rauwe monumentale omgeving die een onvergetelijke indruk achterlaat. Inklappen

De Nieuwe Regentes verhuurt de volgende zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal, Ketelhuis, Het Diepe en de Studio. Tevens zijn de Tearoom en foyer te huur.

Culturele verhuur 

Theater De Nieuwe Regentes verhuurt zalen voor culturele activiteiten van zowel professionele makers als amateurgezelschappen. Zo worden onze ruimtes regelmatig verhuurd voor concerten, (dans)voorstellingen, repetities, schoolmusicals en festivals.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Gerard Westerhof via verhuur@denieuweregentes.nl of 070-2119988.
Let op: Aanvragen voor verhuring in het kader van culturele activiteiten moeten minimaal drie maanden van tevoren worden ingediend. I.v.m. de zomersluiting van 27 juli tm 26 augustus worden alleen nog maar aanvragen voor na 26 augustus in behandeling genomen. 

Zakelijke verhuur 

Het bijzondere gebouw van De Nieuwe Regentes leent zich ook voor zakelijke evenementen zoals congressen, zakelijke ontvangsten, vergaderingen personeelsbijeenkomsten etc.

Voor meer informatie over zakelijk verhuur kunt u contact opnemen met Mitchel Aldus via verhuur@denieuweregentes.nl of 070-2119988.